Izvni, ali ovdje to radimo, dajemo opsirne opise svega sto radimo jer nekoga to zanima da cita. Mozda ti nisi jedan od tih kojeg ce to zanimati, i jedino sto si zbrojio je koliko smo na sto potrositi, no nisi vidio hrpu drugih podataka koje ce se ticati svih buducih imigranata. neznam zasto bi se trebala opravdavati nekom kolko sam na sto potrosila, ali da znas da sam trosila vrlo pametno i sa ciljom, naime imam obitelj, znaci dijete i zelim da svima nama ovo bude jedan divan pocetak. Za posao se ne brinem, vjerujem da ce doci skoro iako nikad ni nismo dolazili za nikakvin American dream. ovo nam je palo onak s neba, a tak ce nam past i posao, mi tako zivimo sa vjerom i nadom, pozitivni da nas cekaju mnoge uzbudljive i lijepe stvari ovdje. Ti mi zvucis mnogo pesimistican, od tud i potreba da spustas nekog na zemlju. Mi nikad nismo bili u nebesima tako da ni ne ocekujemo da cemo tako brzo pasti na zemlju.
Ne bi bilo lose da napises nesto o sebi jer po postovima vidim da ti je ovo tek druga poruka. Umjesto da kritiziras nekog ko zna da je ovaj forum vrlo pozitivan i postoji sa ciljom da pomaze i ohrabri svoje clanove. Peace!!!!
Intervju zakazan na 30.10.2008 Viza odobrena 
U Americi od 3.12.2008.
|