Citat:
Prvobitno poslao korisnik wingreen
Nemoj pogresno da me razumes ali napisi i neko pozitivno iskustvo da ima neku ravnotezu...ipak si tamo bio 10 godina nije valjda sve tako crni i realno, imali li nesto realno dobro?
|
ok, pa evo, San Francisko je jako lep grad, na atraktivnom mestu, u kome je mix ljudi iz celog sveta. ima znaci mnogo toga zanimljivog, u okolini su planine, sume, jezera, pustinje, okean, znaci prelepa priroda itd. grad je isto jako lep, i ja sam imao srecu da mi je posao bio na najlepsoj ulici u samom downtown-u, i imao sam iz kancelarije pogled na Bay Bridge. znaci ko iz filma. upoznao sam mnogo interesantnih ljudi, i druzio se sa njima. dosta smo putovali uz i niz obalu...ako te zanima shopping kao Stize Ljeto, garderoba i tehnika su pristupacne, jeftinije nego u Evropi. Hrana isto nije skupa, i ja nisam skoro nikad nosio rucak na posao, nego sam se hranio u gradu, gde mozes solidno da rucas za 5-10 dolara. znaci hrana je jeftina, mozda neke stvari cak jeftinije nego u Srbiji, imas obilje raznolikih restorana sa kuhinjom iz celog sveta, klubovi, bioskopi, pozorista, koncerti gde dolaze sve svetske zvezde itd. muzeji su malo slabiji, nisu kao recimo u NY i Chicagu, ali ima par koje vredi posetiti. i tako....a da, ziveli smo i u Cikagu, koji je isto lep grad i ima puno toga da se vidi, ali nam se nisu dopale duge i ledene zime.
eto, jel sad malo bolje?