View Single Post
Staro 12.01.2009, 17:23
stizeljeto's Avatar
stizeljeto stizeljeto je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2008
Nepromenjeno

Ex usa vidim sad si se raspisao i nekako si mi malo drazi nakon tvoja 2cents. Uvijek je lakse da te ispljuje i neko o kome znas nesto, nego nego ko se uvali tek tako i prosipa pamet.

Svi tvoji argumenti i iskustvo su validni, moras shvatiti da ne gledaju svi ljudi isto na zivot. Isto tako mislim da nije u redu i dalje prozivati u postovima i vracati se na neke potrosene cifre, te pretpostavljati koliko ko ima novaca i sto su mu prioriteti u zivotu. Moji sigurno nisu shoping, jest da mi je vazno ko i svakoj zeni medutim prije sopinga su slijedile godine stednje i pametnog ulaganja novca, te istrazivanja u koji grad doci i odgajati porodicu. Vecina odluka koje donosimo ima svoje zasto, kao npr. zasto smo dosli u grad u kojem zivimo. U obzir smo uzeli i mogucnost zaposljenja, sanse su bile izvanredne, no naravno sve se oduljilo radi ekonomske krize koja je zahvatilo cijelu zemlju. No, naravno da cemo raditi i izvan struke ako je to potrebno. Drugi od razloga je bio i taj sto je ovo grad koji je vrlo siguran za podizanje djece, sa mnogim odlicnim skolama (i da zivjeli bi u tom dijelu gradu da nam dijete ide u odlicnu javnu skolu i to nije uopce bitno skuplje od losijeg dijela grada) ima mnogobrojne mogucnosti za vanjske aktivnosti, grad sa izvanrednom klimom, pitkom vodom i svjezim zrakom, sto su sve kvalitete koje su nam vrlo bitne, mnostvo vanjskih aktivnosti za djecu i odrasle...

Jedino sto nam uz posao nedostaje je veliki krug prijatelja koje smo ostavili za nama i naravno obitelj. Ali znali smo da ce tako biti i ako shvatimo da ce nas to jednog dana ciniti iznimno nesretnima i ako ovdje ne nademo krug podrske i prijateljstva onda cemo se vratiti. Do tada je ovo za nas velika avantura, prilika da iskusimo nesto novo i vidimo dali to pali za nas ili ne.
Intervju zakazan na 30.10.2008 Viza odobrena
U Americi od 3.12.2008.
Reply With Quote