View Single Post
Staro 06.03.2017, 14:09
phd phd je offline
Proteran

Datum prijave: 05.03.2017
YU lokacija: RajvoSa majstore RajvoSa
Nepromenjeno

Sigurno najdetaljnija i najpreciznija objasnjenja svaka cast Magelan

Onako usput, pitanje na koje sam siguran da je negdje na ovih bezbroj stranica odgovoreno ali zaista ne moze da mi izadje na pretrazi

Da li se dogadjaju pljacke na tim truck stopovim, jedan porodicni prijatelj je vozio ali sam bio mladji pa se dobro ni ne sjecam tih prica niti tako precizno ali koliko se sjecam prica je bila da ti stopovi nisu bas kao SUPE UGODNA mjesta nego da ima svega (glede krimanala prostitucije droge itd.) i taj dio mi je jasan, ali to te ne mora brinuti ali recimo dio koji se odnosi na pljacke-otimacine ili obijanja kamiona i slicno?

I jos jedno pitanje obzirom da je bilo nekoliko vozada i vlasnika kao i dispecera koji su radili u srbiji, da li je ikada ikome palo na pamet da se udruze tj. da ovi dispeceri pokusaju da se osamostale (pobjegnu od gazdi koje ih maltretiraju za sitne pare) i da pokusaju uz pomoc nekolicine nasih vozaca sami da stvore svoju neku bazu i uzimaju svoj neki fee?

Naravno reci ce te da je to nemoguce dok nemaju GC i nisu na americkom tlu, ali bas zato nagalasavam uz pomoc nasih vozaca i vlasnika kojima u biti da bi bili sto profitabilniji treba citaba uigrana ekipa brokera dispecera itd itd itd itd???
Reply With Quote