View Single Post
Staro 17.05.2017, 08:16
elefteros elefteros je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2014
US lokacija: Boston
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku elefteros
Nepromenjeno

Koliko vidiš B&V - nema.

Možda ova poruka nekome skrene pažnju.

Vraćam se iz dva razloga na ovu temu na forumu.

Prvi. General Electric je izabrao lokaciju za početak radova na centrali gde se premeštaju. Biće u onom delu gde je Boston Tea Party Museum i Children Museum. Mrzi me da sada pravim i lepim printscr.

To je skoro pa tačno preko puta East Boston-a, a ko je pažljivo čitao šta sam pisao ranije, očekuje se dolazak oko 4000 inženjera što bi trebao da bude priličan udar na tržište nekretnina i oni koji budu dolazili istovremeno, obrali su bostan.

Vrlo često pominjem Eastie, ne samo iz razloga što sam tu živeo, već i iz razloga što mislim da je to novo top mesto u Bostonu i polako se neke stvari menjaju. Pored novoizgrađenih fensi zgrada koje gledaju na Skajlajn, otvaraju se novi restorani i mesta za izlaske i parkovi se jako lepo održavaju i ima ta neka linija parkova koja se proteže sve do posle aerodroma.

Za sada su cene nekretnina stabilne u Istočnom Bostonu (gledao skoro), ali onog trenutka kada budu počeli da pristižu inženjeri, biće veselo.

Druga. Čitao sam pripremajući neke tekstove za moj sajt, nešto u vezi Lowell-a, pa je iskočila zanimljivost kako je Masačusets imao bum u ekonomiji 80-ih, sa svega nešto malo ispod 3% nezaposlenosti na nivou države i da je ruta 128 nešto najsličnije onome što se danas zna kao Silicijumska dolina.

Eto