Welcome to Chicago

Cumberland je generalno dobar kraj, imam drugaricu tamo. U njenoj zgradi su sve Balkanci, meni licno to ne bi predstavljalo prednost, ali zavisi ko sta voli. Ona je tamo vec par godina i kaze da zna samo za jedan incident gde su pokusali da opljackaju zenu, ona se branila i upucali su je. To je bilo nedavno i kaze da je svima iz naselja bio sok sto se to desilo.
Ja sam na samoj granici izmedju naselja Oak Park gde su pretezno bogatiji belci i Austin gde su siromasni crnci. Na neki nacin mogu da razumem ovo sto su ti rekli da ces postati rasista - pre nego sto sam dosla crnci su mi bili izuzetno simpaticni, ali sam ovde promenila misljenje (ne mislim pri tom na sve crnce jer naravno kao sto ima ovakvih i onakvih belaca, tako ima i ovakvih i onakvih crnaca). Mislim na ove sto ih vidjam po kraju i uopste mi ne ulivaju poverenje. Jedva da prodje dan da mi neko ne trazi pare, u vozu se desavalo da su jako glasni i nepristojni, a navukla sam traume kad mi je jedan na stanici trazio upaljac tako sto se pravio da me pljacka (njemu je bilo smesno, meni ni najmanje).