Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
Planiram da popunim sutra obrazac, ali imam neke nedoumice, vezano za obrazovanje. Pokušavo sam da nađem ovo na forumu, ali nisam uspeo. Izvinjavam se ako je ovo već neko pitao.
Posle završene Gimnazije, upisao sam prvo Ekonomski fakultet i na njemu se zadržao samo jedan semestar. Posle sam upisao Visoku poslovnu školu, osnovne studije (3 god) i završio, i posle toga na istoj školi sam završio i specijalističke studije (1 god.).
Zanima me da li bi trebalo da unosim i Ekonomski fakultet u obrazac? Mislim da nemam ni jedan dokaz da sam to upisao, možda bih mogao negde indeks da nađem i to je to.
Drugo pitanje je, da li da upisujem osnovne i specijalističke studije zajedno ili odvojeno, pošto sam iste završio u istoj školi tj. obrazovnoj instituciji?
Tamo u obrascu piše Number of Educational Institutions Attended, dakle broj institucija koje su pohađane.
|
Ja sam takodje pre fakulteta na kome sam diplomirao proveo jedan semestar na drugom fakultetu ali to nisam naveo u ds260, verujem da je potpuno irelevantno nesto sto nije zavrseno. Isao sam logikom da kada neko ima zavrsenu srednju skolu i upisan ali nezavrsen fakultet svakako unosi samo srednju skolu, fakultet ne treba da pominje jer nije diplomirao.