View Single Post
Staro 13.07.2017, 10:30
Americano2018 Americano2018 je offline
Član

Datum prijave: 13.07.2017
Nepromenjeno Adresa i Other Names Used

Pozdrav svima, trazio sam po forumu ali nisam uspeo da nadjem odgovor za moje nedoumice.

1. Da li ste pod "City of Birth" popunjavali Belgrade ili Beograd (kao sto stoji u pasosu)? Kad sam se prijavljivao na lutriju uneo sam Belgrade

2. Imam i jedno pitanje vezano za "Other Names Used" tj zenino prezime. Ja sam glavni nosilac, tj izvucen sam, e sad da li pod "Other Names Used" ona treba da unese svoje ime i devojacko prezime ili je to nepotrebno?

3. Drugo pitanje je vezano za adresu, da li za "Present Address:" polje unosimo adresu iz pasosa, ili stvarnu present adresu. tacnije zivimo kao podstanari i nemamo nikakav ugovor o zakupu stana (nismo prijavljeni na podstanarskoj adresi), tako da recimo unesemo podstanarsku adresu kao Present Address:, a adresu iz pasosa kao secondary adresu? (napominjem da sam prilikom prijave na lutriju uneo adresu iz pasosa. (isti grad je u pitanju BGD))verujem da ima slicnih slucajeva pa Vas molim da podelite vasa iskustva.

4. Da li adresu unositi sa Dj ili D, npr Djordja Stanojevica ili Dorda Stanojevica kako stoji u pasosu?

5. Koliko se otprilike ceka na otkljucavanje DS-260?

Pozdrav svima,
Hvala
Reply With Quote