View Single Post
Staro 14.08.2017, 10:44
superstarpizza superstarpizza je offline
Proteran

Datum prijave: 08.12.2014
US lokacija: Usa
YU lokacija: magtaxVE
Pošalji ICQ poruku korisniku superstarpizza Pošalji AIM poruku korisniku superstarpizza Pošalji Yahoo poruku korisniku superstarpizza Pošalji Skype™ poruku korisniku superstarpizza
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cipi Prikaz poruke
Zdravo! Najprvin cestitki!

Jas i moeto semejstvo minatiot mesec dobivme viza bez I-134 ( sponzor ), no imavme dvajcata staveno pari na smetka za sigurnost.
Mislam deka tamu i pred da otides na intervju e veke skoro jasno dali ke ti odobrat viza ili ne, no sepak nosevme potvrdi od banka.

Vi posakuvam sreka, citajte se , kolku mozete poveke i sledete go bulletingot bidejki vie bi bile vo prviot mesec na intervju t.e. oktomvri, sto znaci deka sredinata na april najdocna bi trebalo da zaminete dokolku dobite viza.

Inaku za da go popolbnite DS-260 ne vi treba sponzor tuku nekoj poznat vo USA cija adresa bi ja navele kako adresa na koja bi vi pristignale dokumentite vo slucaj na odobruvanje.

Se nadevam bar malku pomognav, ako nesto ne vi e jasno ima tuka mnogu informirani dobitnici koi pominuvale niz istoto pa veruvam deka sekoj od nas bi saka da vi pomogne so informacii.

Pozdrav

Ne znam od koja pricina lugeto izbegnuvaat da kazat koja e sumata koja ja stavile na smetka kako bi go ispolnile uslovot....
Bi ve zamolil da kazete od koja e sumata za po covek....ako ja veke znaete ili podelete ja vasata suma pa kazete kako ste pominale...
I noramlno ima li razlika vo sumata koga se raboti za deca...
Primer 1000$ za vozrasni i 500$ za deca...ili e generalno za covek.

Pozdrav i se najdobro vo noviot zivot!
Reply With Quote