View Single Post
Staro 27.10.2017, 17:46
Svenson's Avatar
Svenson Svenson je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 05.05.2017
US lokacija: Houston, TX
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mare88 Prikaz poruke
Cao drugari,

situacija je sledeca. Prijavio sam se prosle godine (2016) za zelenu kartu i broj prijave koji sam dobio sam zapamtio na kompjuteru na kojem je posle nekog vremena stradao hard disk i sa njim zajedno i broj prijave. S obzirom da prethodnih godina nije postojala mogucnost da se posalje zahtev da se povrati broj prijave ja sam automatski pretpostavio da je ova godina izgubljena jer nemam nacina kako da proverim da li sam izvucen ili ne. Kada sam otisao pre neki dan na sajt da se ponovo prijavim za novi ciklus izvlacenja video sam da su uveli opciju da se povrati broj prijave i nakon sto sam povratio broj prijave video sam da sam izabran. Nisam ja namerno cekao do sada da proverim nego sudbina se poigrala sa mnom.

Ja sam popunio ds260 obrazac, ali me interesuje da bi imalo nekog efekta ako bi poslao obrazlozenje njima tamo zasto sam se tek sada prijavio?
Ne brini. Moj drug je zbog kvara na računaru isto tako imao problema. Snašao se i video da je izvučen. Popunio je DS-260 i 9 meseci kasnije otišao u USA.
Ako je suditi po njegovom slučaju, možeš da počneš da se pakuješ za put.