Citat:
Prvobitno poslao korisnik vlada33
Evo da kazem i ja jednu pametnu...
Negde medju prvim postovima ovde upucenih meni kao novajliji neko je rekao da se ne prekidaju svakodnevne obaveze i planovi, tako da sam to upamtio i toga svi treba da se drzite... Prijavio sam se na lutriju i ove godine, na prolece gotovo 90%idem u Sloveniju a danas trebam da kontaktiram neke ljude koji se spremaju da odu u Francusku da vidim kako mogu da se ubacim... Cekam i do kraja godine neke informacije za neki sezonski posao za nemacku... Od svega ovoga jedino je Slovenija gotovo sigurna, a ostale kombinacije spadaju u grupu zajedno sa green card...
Cak i da nista ne bude od nijedne kombinacije ja sam i dalje zaposljen u Srbiji i necu napustiti posao dok ne budem siguran u neku drugu kombinaciju...
Don't quit your daily jobs yet...
|
Sve je to jedna prica kad si zaposlen u Srbiji kad si samac na maminom rucku a druga prica kad si porodican kad godine idu deca rastu a uz to nemas ni stambeno pitanje. Tim ljudima nije do cekanja po godinu dana na rezultate a ne mogu nista da urade sa svojim zivotima u Srbiji da promene. Ja te ljude razumem i shvatam da posle par godina igranja nrma vise sta da se ceka nego ici bilo gde i kako god.