View Single Post
Staro 28.11.2017, 16:10
bokoko bokoko je offline
Član

Datum prijave: 30.05.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture Prikaz poruke
Informacija za sve nove clanove da, svi koji to zele, mogu ovde na forumu da napisu svoj CN, datum slanja DS-260 i ako su dobili, datum intervjua, i bice uvrsteni u tabelu izvucenih, koja se nalazi na linku u mom potpisu. Srecno svima!
Zdravo svima,
Prije svega, zeljela bih da cestitam svima vama koji ste dobili vizu i da vam pozelim sve najljepse u novom zivotu.
Prvi put pisem, nadam se da nisam promasila temu (citala sam dosta tema, kunem se)
Htjela sam da dam podatke, pa ako moze BF da nas ubaci u ovu tabelu, pleaseeee... CN: 2018EU00030xxx, DS260 poslat 05.07.2017.god, iz Crne Gore smo, kao mjesto intervjua smo naveli Beograd.
Ukratko o nama- moj momak je izvucen (ja se bavim istrazivackim radom na temu 'Sta nam sve treba da bude kako treba'), planiramo vjencanje kad nam (ako nam) zakazu intervju i nadamo se najboljem
Jos jedna stvar. Napravili smo jednu veliku glupost kad smo popunjavali DS260... Zaboravili smo da navedemo osnovnu skolu Samo smo stavili srednju skolu i fakultet. Savjet??? Da li da kontaktiramo Kentucky da nam otkljuca DS260 da to dodamo???
Hvala na razumjevanju i prastajte ako sam dosadna
Reply With Quote