View Single Post
Staro 02.12.2017, 03:59
Vani Vani je offline
Drug član

Datum prijave: 03.05.2017
Nepromenjeno

E ovako... Da kazem par stvari o Sijetlu jer sma tu jos malo pa nedelju dana... Tacnij sest dana... Ovako... Grad je veoma uredjen i cist... Ljudi su ljubazni... Skupo jeste ali postoji Walmart gde je sve jeftinije i pristupacno takodje Target i mnostvo drugih radnji... Potrudio sam se da sto vise upoznam grad setajuci... Naravno vec sam imao ssn broj jer sam vec bio u Americi pre dve godine.. Pa sam od dana kada sam stigao do danas poslao preko 100CV za razlicite vrste poslova placaju od 11-20...imao sam vise intervjua i mogu reci da sam zadovoljno prosao na razg... Uskoro krecem i da radim oa cu nesto o tome vise tek tada reci... Inace dosao sam odmah sam platio smestaj jer je jedna devojka preko neta mene i nju smestila u Baltaunu i super je sve je blizu... Tako da ono prepusten sam sebi sa dva kofera i u stanu bez namestaja krenula je moja avantura... Kada budu prosli dani na poslu javljam iskustva. Kada dobijete vizu i prodje intervju moj savet nema razloga da sedite u Srbiju i cekate vec sto pre se spakujte i idite da li bili sami ili sa porodicom... Srdacan pozdrav 🙂
Reply With Quote