View Single Post
Staro 06.12.2017, 14:21
damagon damagon je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2017
US lokacija: Maryland
YU lokacija: Nis Serbia
Nepromenjeno

Pozdrav svim clanovima foruma.
Imao sam zakazan lekarski pregled juce(Smiljaniceva) i sve sam zavrsio do 12.30.
Uglavnom sve je isto kako su i prethodni clanovi opisali....

Ono sto vam je potrebno za lekarski pregled je sledece :
*4 slike (5x5cm)
*Pasos
*Karton vakcinacije(ukoliko nemate ono kartonce odite u dom zdravlja na odeljenje za vakcinaciju i trazite da vam odstampaju)

Lekarski mi je bio zakazan u 9.15, ja sam poranio desetak minuta.
Najpre sam dao urin, nakon toga krv. Platio lekarski 200 $ (mozete da platite i u dinarima), dobio sam uput za Clinicanova da snimam pluca. Pesaka ne treba duze od 20 minuta do tamo. Cim sam im reko da radim lekarski pregled za vizu odmah su me prozvali. Nakon toga sam sacekao izvestaj lekara, dobio cd. Posle toga ponovo nazad u Smiljanicevu.
Doktorka je uradila pregled, nakon toga vam postavi pitanja da li postoji mogucnost da imate sidu,da li ste koristili droge....takodje pita vas za istoriju bolesti , odnosno za operacije koje ste imali do sada,meri se pritisak,visina,tezina.Primio sam potrebne vakcine (2000 dinara po vakcini), nakon toga sam dobio koverat koji nosim na intervju, disk sa snimkom pluca i potvrdu o vakcinama koju je potrebno nositi prvi prvom ulasku u Ameriku.

Nadam se samo da nista nisam propustio, ukoliko su potrebne dodatne informacije stojim na raspolaganju.
Reply With Quote