ma da samo lezerno -evo primer -taj moj drugar zubar je isao na neki razgovor za posao -nije cak ni imao papire -bio je tu polu legalno -bile su to one lude 90-te jel ,i sad nema veze sa hotelskim menadzmentom ali mu posao treba -''tanjirao'' je nekih 7-8 meseci i dosadilo coveku -dakle dodje on na razgovor i pocne intervju -tip ga pita iskustvo moj drugar ispali ko iz topa kaze bio sam zatvorski cuvar -odnosno komandant zatvora -komandovao zatvorom od 1200 ljudi -auuuuuuuuuu ovaj tip pogleda cv i stvarno pise -corectional officer -cic prison comander chief executive position-kaze uh pa mi znate ovo je kao junior position za menazera u hotelu -moj drugar krene sa pricom kao nema tu razlike ali sve straight faca -kao on je majstor za disciplinu i postrojava staff svakih 3 sata itd -ovaj pomislio to brate nama treba ovakav ludak -citaj control freak -da kontrolise sve i svakog - a da pritom ubaci pricu kakoje smuvao mis venecuele na odmoru u italiji -cisto da ispadne da je human +heterosexual-ukratko dobio posao-ovaj sto ga intervjuisao ga jos pitao koje je oruzije koristio -ispade da je i ovaj sto ga je ispitivao bio neki freak
|