View Single Post
Staro 15.01.2018, 20:27
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@ Prikaz poruke
Pozdrav svima Ukoliko otkljucavate DS 260 obrazac kada je vec u Ambasadi bolje da ih pozovete licno. Ja sam poslala 2 emaila da mi otkljucaju da bih unela neke izmene ali nisam dobila nikakav odgovor tako da sam ih pozvala i otkljucali su mi odmah. Kada je Case u Ambasadi ne pomera se datum intervjua ( posto vec imate email s datumom) ,ali kada se jos uvek nalazi u KCC centru moze da se desi da ce doci do prolongiranja intervjua zbog 'novih provera'. Gospodin koji mi se javio je bio jako ljubazan i sve sam zavrsila po njegovim instrukcijama
Tako da je moj savet ukoliko otkljucavate DS 260 obrazac,otkljucajte ga kada se nalazi u Ambasadi da ne prolongirate datum intervjua.
Pozdrav
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson Prikaz poruke
Hvama @Makica. Ovo je jako dobra i važna informacija.
Pošto ću najverovatnije morati da menjam pasoš, onda ću poslušati savet za otključavanje obrasca.
Ne zelim da zvucim "grubo", ova informacija moze sa bude korisna, ali je i vise puta spomenuta na Forumu. Jos jednom pozivam clanove da citaju teme i postove iz prethodnih godina. Ocigledno mnogi nisu ni svesni kolika riznica im se krije na samo par klikova udaljenosti. Jedino sto morate da ulozite je svoje vreme, ali opet, ulazete ga za sebe. Srecno svima!
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote