View Single Post
Staro 28.02.2018, 07:20
Cheers's Avatar
Cheers Cheers je offline
Član

Datum prijave: 13.09.2017
US lokacija: Seattle, WA
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82 Prikaz poruke
Stvarno si preterao, zaista ne volim da ulazim u radprave sa ljudima ali ti preterujes. Opet cu da naglasim, mi ovde na Floridi niti pijemo destilovanu vodu, za hranu imas izbor mozes i ne moras GMO, a vazduh ni jednom nisam primetio da je zagadjen itd...Molim te prestani da generalizujes stvari i nameces svima ono sto si ti zamislio u svojoj glavi jer nije tako. Sve je do tebe, imas izbor sta da jedes, sta da pijes itd...Ne razumem zasto se toliko trudis da nametnes ovde svima svoju volju i da ih odvratis od Amerike. Evo ja Vam ljudi kazem da je kod mene totalno drugaciji primer, a zivim isto u americi kao i gdin koji pljuje po svemu. Opet cu da ponovim, dodjite, probajte, uvek se mozete vratiti kuci. Puno pozdrava iz Majamija.
Voja, hvala ti na iskrenom odgovoru. Moram da kazem da imam slicna iskustva kao Voja. Istina je, nisam za stalno u USA, ali poslovno odlazim minimalnom jednom godisnje na mjesec dana. Imam jako pozitivna iskustva s tom drzavom, s ljudima kao i kvalitetom zivota. Naravno, ima svasta - kao i kod nas, na koncu na tebi je sta biras i kako se snadjes. S malo truda, volje i dozom snalazljivosti mozes da imas jako fin zivot.

S druge strane, odrastao sam u Njemackoj. Njemacka je super drzava, no ovi generalni problemi, sto svi ovi negativci ovdje prosipaju (ne zlim nikoga uvrijediti) mogu se naci i tamo.

Nema garancije da ces uspjeti u Njemacoj, a u Americi ne i vice versa. 90% stvari je na tebi, ako ne ucis jezik, ako se ne trudis, ako ne umijes nista pametno raditi, kako ocekujes da ces negdje uspjeti? Pa takav neces ni kod nas, bilo gdje u exYu.
Reply With Quote