Citat:
Prvobitno poslao korisnik chicagopn
i jos jednu stvar ne razumem, necu smarati vise ali ovo moram napisati
Stojim u posti u redu da platim tel racun ,ostajem samo ja sam u redu i prazan hodnik iza mene ,ulazi lik i staje bukvoalno na 10cm iza mene i ja lepo osecam kako mi dise u vrat ,osecam njegov vruci izdasaj, ja se okrenem mislim da me neko prepoznao ,ma ne ,a iza nas 850 kvadrata prazne poste,taman se mislim u sebi da je ovo jedan od onih kad ulazi drugi lik i staje iza onog prvog na istu udaljenost od nekih 10cm, tad mi je malo laknulo ali sam ostao u razmisljanju zasto se tako gusto pakuju jedan iza drugog ako ima ogromnog prostora ,niko nije imao adekvatan i razuman odgovor
Sve u svemu moci ce te samo da gledate i da se cudite nemojte ni pomisljati da ih ispravljate ,pogotovo kao neko ko je dosao iz Amerike
|
Vrlo je jednostavno: na nesvesnom nivou ljudi se boje da ce neko da im uleti ispred u red jer se redovi u Srbiji generalno ne postuju i svi se laktaju kao u onoj prethodnoj situaciji koju si opisao u MTSu pa cak i kad su redovi formirani desava se da neko prelece i zato gledaju da ostave sto manje prostora izmedju; drugo je sto je ljudima u Srbiji hobi da gledaju tudja posla na svim nivoima i vire u tudje uplatnice, prislukuju tudje razgovore i donose zakljucke o tome pa cak i prepricavaju posle na nacin kako su oni to skapirali "zamisli sta sam video danas u posti"