Citat:
Prvobitno poslao korisnik chicagopn
Macca
ja se izvinjavam ,ali sa 43 u kapitalistickom sistemu stvarno nemam vremena za neko vanredno doskolovavanje ,i jos jednom se izvinjavam vasim ocima sto ih moj zarez iza space bode. Ali necu vam uzeti za zlo sto ste u jednom dahu pokusali da me diskreditujete na ovako javnom mestu ,jer ste imali mogucnost i za PM a niste iskoristili ,sto mi govori da vasa namera nije prijateljski nastrojena prema meni (iz nekog razloga) ,ali ce zato moja biti prijateljski biti upucena vama .Predlazem (samo predlazem) iz zdravstvenih razloga da preskacete postove chicagopn kako ne bi i dalje boli vase oci sto moze dovesti do trajnih komplikacija mozda katarakte ili nedaj boze distrofiji roznjace ,drugacije ne mogu pomoci
|
Ovo je dokaz da sujeta ne poznaje granice. Ja bih se na tvom mestu zahvalila na dobronamernoj sugestiji i prilici da nesto naucim bez vanrednog doskolovavanja.Mislim da je nama na Balkanu to nacionalna karakterna crta: inat i trazenje lose namere u svemu, valjda jer smo stalno prinudjeni od neceg i nekog da se branimo. Lakse je svakako kad to osvestimo u sebi.
Sa druge strane ko ce da neguje taj nas jezik kad odemo nego ako ne mi sami. Juce citam da do 2041 u Srbiji projektovan broj stanovnika je za 25% manji nego danas zbog negativnog prirodnog prirastaja i emigracije.