08.03.2018, 10:55
|
Stari vuk
|
|
Datum prijave: 15.05.2017
US lokacija: Washington DC
YU lokacija: Beograd
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Macca
Materijalni aspekt je svuda vazan.
Moras sebi obezbijediti uslove za zivot a od zraka se ne zivi.
Puno faktora je u igri oko tog aspekta.
Koliko zaradjujes, koji su ti prioriteti u zivotu, koje zelje...
Ja se ne mijesam ni u cije zelje, mogucnosti i nacin zivota, zato trazim isto i od drugih.
Davno sam shvatila da od nekog ajmo rec pravdanja nekom, nema nista.
Ko su oni da im objasnjavam?
Mislim na znatizeljnike koje usput znam, ne govorim o prijateljima i obitelji.
Ja to sa smijeskom na ignore.
Moj slucaj da tako kazem je specifican jer dosta putujemo.
Ajmeeee...koliko ste platili, mogu mislit...Maldivi...nije vas ispod 10 000 izaslo, jelde...itd...
Toliko su ograniceni i u toj svojoj i zlobi u neku ruku, ne znaju da ja stalno pratim akcije karata, da ih kupujem po jako jako povoljnim cijenama, da sami sebi organiziramo sve, kakva agencija i sl.
Da kad idem na Zanzibar ili Maldive, ne idem na bungalov na vodi, idem u lijepe hotelcice i kucice na plazi, da colu kupim u marketu a ne hotelu, da u NY iznajmim stan na Manhattanu...i jako puno ustedimo.
Kad bacimo na papir, to je malo skuplje nego da odem na Jadran.
Vecera za nas dvoje, ogromna neka black jack riba, prilozi, salata i ananas djus za nas dvoje 20 dolara.
Koliko bi to platili u Hr.
Papreno!
Moj moto iako nisam u USA, pusti me da zivim i pusti tako i druge.
Kad bi ta filozofija postojala i ovdje, mnogo toga bi bilo drugacije.
|
Skros sam se propoznala i ja tako funkcionisem i trudim se da odem na kraj sveta pa makar spavala u satoru, a svuda moze da se stigne kad se hoce. Nikada mi nece biti jasni imucni ljudi u Srbiji koji placaju izvestan hotel na Halkidikiju po 10 000 eur za 10 dana! a za te pare mogu da obidju svet, ali ih ocigledno to ne interesuje.
|