View Single Post
Staro 12.03.2018, 23:47
subman subman je offline
Drug član

Datum prijave: 03.05.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivangradjanin Prikaz poruke
Jedna stvar mi pomalo ....ajde da kazem "nije jasna" ... a to je poredjenje USA sa bilo kojom drzavom u Evropi...nacin zivota...zarade....zdravstveno osiguranje i sl.

Pa da imam(o) bilo koju drugo opciju osim USA - ne bismo bili na ovom forumu....dakle ili USA ili fucking Balkan !

Potpuno je bez veze porediti ,recimo Norvesku....Finsku... sa USA. Ja (tj.mi sa ovog foruma) nemamo opciju za trecu drzavu.

Zdravstveno osiguranje se placa ....naravno...i treba da se placa. Sto je najvaznije - ima od cega i da se placa.

Ovdje se ne placa - ali ga i nemamo!

I mnogi drugi primjeri, kao sto su Social Life (ili daj da vidim sta komsija ima za rucak) ...toga u USA nema , a i neka nema
ne znam zasto generalizujes. Ako ti licno nemas opciju za drugde ne znaci da SVI nemaju.

I nekako se ova tema svela na sta ne valja u Srbiji! Sta ne valja u Srbiji ja i mnogi vrlo dobro znaju! Tako da ne bi ni bili na ovom forumu, tema je bila sta vam se ne svidja u US. Sta ne valja u Srbiji vidi svako ko je 1x presao granicu il ko zivi u srbiji , ne moramo ovde da pisemo. Nit da poredimo Srbiju / Balkan s razvijenim zemljama!
Mozemo razvijene zemlje da poredimo medjusobno, sto me o zanima a ne krompir i jabuke!

Last edited by subman; 13.03.2018 at 00:00.
Reply With Quote