View Single Post
Staro 28.04.2018, 00:22
bokiit's Avatar
bokiit bokiit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.02.2013
US lokacija: Chicago Illinois
YU lokacija: Beograd Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
ал се овде закувало... ја сам решила да од сада па убудуће, будем у сад десет месеци, а у нашим крајевима у току лета (отприлике јул-август). била сам прошлог лета три недеље и пријатно сам се изненадила неким стварима као нпр. дино парку на златибору, систему за заказивање у мупу за вађење докумената у новом саду. тскође сам стандардно доживела пријатност мица убица на разним шалтерима што ми је само олакшало повратак назад...
Izivini molim te, ali dok sam ovo citao slatko sam se ismejao. Ne smejao tebi, vec "naprednom sistemu" koji Srbija ima. Opet da se ispravim, pod naprednim ne mislim na stranacki pravac, vec cinicno "napredno" ,kako mi sad mozemo da zakazemo netom sta nam treba, pa online dnevnici za osnovce itd,pa imamo porucivanje hrane preko neta, pa fontane i aerodromi,sve prsti itd.. To je tamo WOOW, iako se jos desavaju slucajevi da kupis polovan laptop preko onog popularnog sajta, i stigne ti paket sa panjem umesto laptopa, prodavca ne mogu na nadju a kupcu ne vracaju pare. Ja ovde ne dobijem paket sa Amazona, oni vec poslali nov o svom trosku, overnight dostava, i dali mi 20% off na sledecu kupovinu. Zalosno je cime se mi kao narod zadovoljavamo, poremecene su vrednosti, to shvatamo kao napredak, a to je vec uveliko trebalo da bude standard. U Norveskoj izbacuju kes, prelaze iskljucivo na platne kartice, mi nemamo online kupovinu, Paypall nas izbegava ko da smo zarazeni.

2014 - 2 prijave, duplo nista
2015 - 2 prijave, duplo nista
2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX
25. Maj - poslat DS-260
27. Decembar - Zakazan lekarski
12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI
13. Januar - Vize u pasosu
04. Mart - Off we go!
Reply With Quote