View Single Post
Staro 03.05.2018, 10:14
LxAxKxI LxAxKxI je offline
Drug član

Datum prijave: 23.05.2017
US lokacija: Northport, FL
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokiit Prikaz poruke
Izivini molim te, ali dok sam ovo citao slatko sam se ismejao. Ne smejao tebi, vec "naprednom sistemu" koji Srbija ima. Opet da se ispravim, pod naprednim ne mislim na stranacki pravac, vec cinicno "napredno" ,kako mi sad mozemo da zakazemo netom sta nam treba, pa online dnevnici za osnovce itd,pa imamo porucivanje hrane preko neta, pa fontane i aerodromi,sve prsti itd.. To je tamo WOOW, iako se jos desavaju slucajevi da kupis polovan laptop preko onog popularnog sajta, i stigne ti paket sa panjem umesto laptopa, prodavca ne mogu na nadju a kupcu ne vracaju pare. Ja ovde ne dobijem paket sa Amazona, oni vec poslali nov o svom trosku, overnight dostava, i dali mi 20% off na sledecu kupovinu. Zalosno je cime se mi kao narod zadovoljavamo, poremecene su vrednosti, to shvatamo kao napredak, a to je vec uveliko trebalo da bude standard. U Norveskoj izbacuju kes, prelaze iskljucivo na platne kartice, mi nemamo online kupovinu, Paypall nas izbegava ko da smo zarazeni.

+1, + jos milion razloga zasto gasim svetlo i kazem " ne okreci se sine!!!!".
Ne kazem da me tamo negde cekaju med i mleko, ali sam siguran 100% da moje dete ime vece sanse tamo preko bare.
Znam da smo jedna normalna porodica i da vrednujemo prave stvari u zivotu ali nisam galapagoska kornjaca da zivim 300 godina i da uzaludno poklanjam nekome svoje godine zivota uz prezne reci " bice bolje za godinu dve "...
Ne mogu da kazem sta mi se ne dopada u USA, a li znam sta mi se ne dopada ovde...
Reply With Quote