Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 18.05.2018, 11:09
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Macca Prikaz poruke
Nadam se da mi necete zamjeriti sto cu napisati jer nisam igrac lutrije, ali mi zanimljivo citati.
Ja se divim svima koji bas dugo igraju i nadaju se.
Razumijem zelju za odlaskom iz ovih krajeva, ali toliko je jos nacina za otici.
Mora li to biti iskljucivo USA?
Vidim, mnogi napisu, opet cemo u oktobru...ono...doci ce oktobar brzo, zatim maj, i sve tako ukrug.
Do kada?
Za tih 6 mjeseci ili godinu, bolje usmjeriti odlazak na druge zemlje a lutriju igrati usput.
Vrijeme brzo prolazi kao i zivot, smatram da se treba okrenuti drugim mogucnostima odlaska.
Ovo igranje je bas cista (ne)sreca, kao da dobijes na lotu.
Dajte primer kako otici i srediti papire za Evropu legalno. Meni nije jasno kako ljudi idu osim ako nije na studiranje ili su strucnjaci/naucnici u svojim oblastima pa su trazena roba i lako dobijaju radne dozvole. Ne racunamo ilegalce.
Voleo bi da znam al niko ne kaze kako, samo se pojave ovde i kazu "ja sam sredio i odavno smo tu i tu i dobro nam je".
Voleo bi da znam, jer i meni godine prolaze, nisam strucnjak vec obican lik koji bi da ode negde i radi al ne vidi nacin.

@pelcer224
Sirenje interneta je odavno pocelo tako da je uvek bilo da se prijavljuje kurte i murte. Rekao bih da je broj prijavljenih zadnjih godina ne fluktuira mnogo
Reply With Quote