Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 18.05.2018, 11:24
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Macca Prikaz poruke
Nadam se da mi necete zamjeriti sto cu napisati jer nisam igrac lutrije, ali mi zanimljivo citati.
Ja se divim svima koji bas dugo igraju i nadaju se.
Razumijem zelju za odlaskom iz ovih krajeva, ali toliko je jos nacina za otici.
Mora li to biti iskljucivo USA?
Vidim, mnogi napisu, opet cemo u oktobru...ono...doci ce oktobar brzo, zatim maj, i sve tako ukrug.
Do kada?
Za tih 6 mjeseci ili godinu, bolje usmjeriti odlazak na druge zemlje a lutriju igrati usput.
Vrijeme brzo prolazi kao i zivot, smatram da se treba okrenuti drugim mogucnostima odlaska.
Ovo igranje je bas cista (ne)sreca, kao da dobijes na lotu.
Macca nema tko da vam zameri na vašem mišljenju koje je uvek vredno podele na forumu (nažalost ovde nekima to zna pasti napamet , ali ne damo se )
Tako je- u pravu ste, samo da znate da većina građana igra upravo ovako kako vi predlažete..i samo takvi mogu da imaju i beneficije..Kao što vidite sreća je takva kakva je, pa uglavnom nagradi sasvim nove igrače, koji kao što smo videli nemaju blagog pojma zasad ni kako ni šta, dakle igrali su sasvim "onako".
međutim neka forumaše to ne zavara, pa da se nadaju uvek kako i priličan broj igrača na kraju odustaje.. kada nekoga sreća tako pogleda, on će uzeti tu GC tek toliko- pa makar da ode do NYC jedan put, jer mnogi ovde namaju šansu isposlovati niti turističku vizu za USA. Niti itko to može da mu zameri.. To mnogi ovde zaboravljaju, jer su neki sami imali priliku ulaska i kraćeg ili duljeg boravka u SAD. Stoga možemo zaboraviti "odustanke" , oni su izuzetno retki jer svima nama je stalo bar prošetati LA, NYC,itd ..a živeti..?? pih.. tko to zna kako bi se kome okrenula sudbina..