Citat:
Prvobitno poslao korisnik AleksandraSandra
Zdravo forumasi, nadam se da ce dosta vas da mi odgovori i da bilo kakve savete, svi saveti i preporuke su dobro dosli. Naime izvucena sam za green card, i trenutno se nalazim u Usa. Danas sam bila kod advokata i rekao mi je da se vratim za Srbiju i apliciram, da imam iste sanse kao i svi koji su izvuceni, da nikakva pravila nisam prekrsila. Naime mene plasi to sto sam ispala iz statusa, ali mi je advokat rekao da je bitno da nisam preko 180, do 180 dana je sve ok prema imigracionim pravima. Naime isto to pravo sam i ja nasla na imigracionom sajtu, ako je neko izvucen za green card a ilegalno je boravio u usa manje od 180 i dalje moze da aplicira za green card ako je izvicen.
Neka iskustva? Neko sa slicnim situacijama? Kod mene je u pitanju velika dilema sta i kako? Pomoc dragi ljudi 
|
Cestitke Sandra! Puno srece vam zelim u nastavku... Nadam se da se niko nece ljutiti jer je ovo uglavnom nepoznanica-ja bih vas uputila na britsimonsays.com jer je on najiskusniji pa pitajte na njegovom blogu a onda naravno podelite sa nama ovde odgovor kako bismo imali info za ostale clanove.