@Makica@
Hvala ti za čestitku, i meni je forum od velike pomoći, pa se trudim da i ja pomognem drugima koliko god mogu, vidim da je jako teško na početku.
Ipak mi je stigla samo kreditna kartica, to sam video kasnije, kada sam raspakovao kovertu, tako da još uvek koristim privremenu depitnu, za pristup ATM bankomatu. Službenica se takođe iznenadila da još uvek nije stigla nova debitna, pa je ponovo poslala zahtev. Plaća se samo 39$ godišnje za održavanje kreditne kartice + 12$ mesečno za održavanje checking računa. 12$ može da se izbegne samo ako vam poslodavac uplati bar 250$ direct deposit na nivou svakog meseca (tih 250$, na žalost, ne možete sami sebi da uplatite) ili da konstantno imate 1500$ ili više u toku meseca na računu.
Ova Secured kreditna je u kategoriji master, takvu ima oznaku. Nikakve čekove nisam dobio, niti su mi nudili, niti ću ih koristiti u skorijem vremenu. U stvari, pitao sam službenicu da li mogu da napravim money order, rekla mi je 'Naša banka ne daje money order.', rekla je nešto ovako 'We don't make many order.' ili 'We don't do money order.' i rekla je 'Možemo da vam izdamo ček, ali se to naplaćuje 10$.'. Ovde pišem o mom novcu koji sam uplatio na checking account.
Pošto moj stanodavac ne prima uplate kreditnim karticama, a ja hoću da se svi troškovi koje imam u USA negde mogu proveriti, odnosno neću da plaćam u kešu ništa, hteo sam da to platim pomoću many order. Bank of America ima i za taj problem rešenje, mogu da prebacim novac sa svog checking računa na račun stanodavca, ima uputstvo na njihovom sajtu. Naknada za to zavisi od toga kod koje je banke račun od osobe kojoj prebacujete novac. Ako osoba kojoj se prebacuje novac ima račun u BOA onda nema naknade.
https://www.nerdwallet.com/blog/bank...-banks-online/
Nisam baš razumeo šta znači ono u koloni 'Cost (both directions unless specified)':
From Bank of America account (3 business days): $3
From Bank of America account (next day): $10
To prebacivanje sa računa jednog klijenta na račun drugog klijenta može da se uradi jedino iz online naloga koji će vam službenik u banci otvoriti isti dan kad vam bude otvorio i račun. Službenik će vam reći da smislite Online ID i Passcode sa kojim možete da pristupate online nalogu. Međutim izgleda da postoji neki dodatni zaštitini mehanizam koji se aktivira kada korisnik pokuša prvi put da se prijavi na online nalog, a to je da mu sistem, nakon unošenja Online ID i Passcode traži sledeće dve informacije:
We value your security and privacy. For your protection, please provide the following information to verify your identity.
ATM/debit card, credit card or account number
Social Security or Tax ID number
Ovo se ne pojavi zato što su uneti pogrešni podaci, proverio sam, kad se unesu pogrešni podaci dobija se drugačija poruka, da uneti podaci ne postoje u sistemu i da imate još dva pokušaja od ukupno tri pre blokade naloga.
Tražio sam da mi to reše u banci, službenica me spojila sa nekim iz službe bezbednosti, čovek je razgovarao sa mnom, promenio je 'šifru' koja nije 'Passcode', izdiktirao mi i rekao da pokušam sa Online ID i tom šifrom, međutim nije uspelo. Sve je isto kad unesem Passcode ili tu šifru koju mi je dao. Mada oni tvrde da su mi dali i tu šifru i Passcode prilikom otvaranja računa.
Šifra je 8 karaktera, slova i brojevi, a Passcode je četvorocifren broj koji unosite, preko numeričke tastature, kad pristupate ATM bankomatu.
Ponesite notes u banku i sve zapisujte, i ja sam, ali eto.
Ponovo sam otišao u banku, već me dobro upoznala ta službenica i kaže mi donesite lap top i telefon, unesite sve podatke, probajte da se prijavite, da mi vidimo tačno šta se dešava i kakve poruke dobijate i jedino tako vam osoblje iz službe bezbednosti može pomoći.
U banci nema besplatan internet, kao kod naših banaka i oni ne smeju sa njihovih računara da pristupaju nalozima klijenata, što sam isto predložio.
Ja pristup internetu u banci ne mogu da obezbedim, a prepaid broj u USA je 30$ na mesec dana, možda ću ga kupiti tek sledeći mesec preko kreditne kartice, jer kao što rekoh, hoću da sve kupujem preko kreditne kartice.
Takođe sam pitao da li mogu putem nekih email poruka i slično da to rešim, ne može, u stvari ima ona chat opcija, ali se pojavi tek nakon prijave na online nalog
Izgleda da neću moći da pristupim nalogu dok ne stigne SSN.
Pitam se da li možda ima neka poslovnica BOA u NY u kojoj postoji besplatan WiFi.