Citat:
Prvobitno poslao korisnik Elena12
Imam pitanje, zanima me vase misljenje.. Intervju mi je zakazan sada za cetvrtak, prosle nedelje sam se vencala, zvala sam ambasadu,pricala sam sa konzulom, rekao mi je da mi je ds sada otiljucan i da udjem da ispravim, medjutim ne moze da se pristupu sajtu vec treci dan, ne znam sta da radim, poslala sam im i mail, da li oni mogu da urade nesto povodom toga i da li je kasno sada da se urade promene. Hvala unapred
|
Mislim da ce biti puni razumevanja za situaciju, u krajnjem slucaju cete na licu mesta dopuniti DS260. Problem je u tome sto supruga nema uopste u sistemu, pa najbolje da ih nazovete i budete spremni da eventualno posaljete skenirani izvod iz MKV kao sto smo to radili prethodnih godina da bi ga makar ubacili u sistem, ukoliko uopste mogu. Sta se desava kada ne moze da se pristupi sajtu i DS260 vam je otkljucan, a nije dopunjen, takodje cete saznati telefonom. Jedino bi mogli da probate da se ulogujete sa nekog drugog racunara i iz druge mreze, ali i meni "od preko bare" javlja da "The Consular Electronic Application Center – Immigrant/Diversity Visa portal is currently undergoing maintenance.". U svakom slucaju ocekujte da mozda jos jednom budete morali na "drugo polouvreme" intervju-a, ili ce vam datum iz razumljivih razloga pomeriti, samo ih kontaktirajte nekako.