Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran
Tereza2019:
ne unosi konfuziju vec ako ne znas dobro engleski pitaj nas koji znamo:
Highest level of education you have achieved, as of today:
to znaci najvisi stepen koji si postigao znaci POSEDUJES na DANASNJI DAN tj kad se prijavljuje. Moze neko da je studirao i 10 godina medicinu i da ce diplomirati sutra, ali kad se prijvaljuje mora reci ono sto u tom momentu ima pr srednju medicinsku, gimnaziju, visu fizioterapeutsku itd...
Ni u jednom momentu imigracionim vlastima ne smes podnositi netacne podatke inace mogu da te ladno diskvalifikuju. A veruj mi da hoce jer znas koliko ih ceka da udje. Mogu da biraju.
|
Ju momak koliko si ti pametan, danas si postavio nekoliko postova i ves si najpametniji na ovom forumu. Odakle ti zakljucak da ja neznam engleski to sto sto sam napisala forumasu prije sam dala ja vec nekoliko objasnjenja oko toga.On vrlo dobro zna na sta sam ja mislila i sigurno nece da poslusa nekog tu ko mu sugerise mislim da je pametan i sam da zakluci sta ce da uradi. A ti prvo se vrati sa J1 visu regular posto ti je vreme za nazad pa tad pricaj price za malu decu.Ja kad napisem nesto nije iz neznanja vec pisem to posto znam.Ne treba tebi da objasnjavam nista i u buduce nemoj da si se obratio meni pa jos mi pise velikim slovima kad se naucis kulture tad mozemo pricati.