Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran
ovo je drugo. Doduse zakon je jos u postupku, ali proci ce. Bez ogranicenja dakle kao da su clanovi EU.
U svakom slucaju Nemacka je puno laksa za imigraciju od Amerike cak i sa osvojenom DV. Narocito ko planira da ide sa malom decom. Po meni to je prosto nemerljivo, narocito a one koji se nisu snasli u Srbiji ili imaju neke nevazece ili nenaplative diplome pa sad kao u Americi ce im biti super.
those days are long gone...
|
Svakog 1.1. ista prica evo vec tri cetiri godine. Ljudi samo vas lazu razni portali zeljni klikanja i senzacije. Nista se ne ukida i zakon nije usvojen niti u proceduri. Sta god da olaksaju bez ulazne vize u BG Sarajevu nema nista a tu su cekanja ogromna. Sve drugo je suplja prica ja cuo ja procitao itd... Nemojte padati na to svakog 1.1.
Lutrija je jos veca glupost par godina prodje kao tren a sve manje dobitnika sa foruma. Novih igraca je sve vise. Jos je pogubnije sve istrazovati gledati a dobitka nema.
Gledajte neke realne opcije da odete ne birajte, neke zemlje koje nude nesto u realnom vremenu.