Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
Srecno sa tim, bas da vidim kako ces da dokazes svoju vezu da je "bona fide". Ili za par godina kada iskopaju da si lagao i ode zelena karta a ti u zatvor.
|
Ta "veza" se lako dokazuje, prvenstveno samo da postoji bar neka prethodna istorija u vidu bar slika i nekih dopiski. I kako misliš pa da to oni "iskopaju", ja nisam uopšte pominjao da bi taj formalni "razvod" pao odmah nakon dobijanja karte, što se mene tiče u toj bračnoj vezi bi mogli ostati sve dok jedno zaista ne odluči da se venča, što može da bude i 5-6 godina nakon tog mog dolaska u USA, što je sasvim pristojan period, a ako nisi znao, ljudi se zaista razvode.
Ne bih bio prvi, a ni poslednji koji je tako otišao. Mnogi pre mene i mnogi će u budućnosti tako isto raditi. Pa šta misliš, ovi koji si npr. otišli preko W&T programa u USA i ostali ilegalno, što se udavaju? Čak štaviše, koliko znam tamo postoje i specijalizovane agencije koje se odnose baš na te brakove, uz naravno pozamašnu sumu novca.
U svakom slučaju, ja sam samo pitao i ne, kao što sam rekao, nisam se šalio. Svejedno sam se prijavio, pa ćemo videti šta će biti, samo mislim da bi tako šanse bile iole veće.