Tema: Dv 2020
View Single Post
Staro 10.11.2018, 18:07
Mikac7 Mikac7 je offline
Proteran

Datum prijave: 17.10.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic Prikaz poruke
Srecno sa tim, bas da vidim kako ces da dokazes svoju vezu da je "bona fide". Ili za par godina kada iskopaju da si lagao i ode zelena karta a ti u zatvor.
Ta "veza" se lako dokazuje, prvenstveno samo da postoji bar neka prethodna istorija u vidu bar slika i nekih dopiski. I kako misliš pa da to oni "iskopaju", ja nisam uopšte pominjao da bi taj formalni "razvod" pao odmah nakon dobijanja karte, što se mene tiče u toj bračnoj vezi bi mogli ostati sve dok jedno zaista ne odluči da se venča, što može da bude i 5-6 godina nakon tog mog dolaska u USA, što je sasvim pristojan period, a ako nisi znao, ljudi se zaista razvode.

Ne bih bio prvi, a ni poslednji koji je tako otišao. Mnogi pre mene i mnogi će u budućnosti tako isto raditi. Pa šta misliš, ovi koji si npr. otišli preko W&T programa u USA i ostali ilegalno, što se udavaju? Čak štaviše, koliko znam tamo postoje i specijalizovane agencije koje se odnose baš na te brakove, uz naravno pozamašnu sumu novca.

U svakom slučaju, ja sam samo pitao i ne, kao što sam rekao, nisam se šalio. Svejedno sam se prijavio, pa ćemo videti šta će biti, samo mislim da bi tako šanse bile iole veće.
Reply With Quote