Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemanjaq
Kada imate u vidu da su ovaj forum pokrenuli entuzijasti pre desetak godina koji su svoje iskustvo nesebično želeli da prenesu drugima, prepoznaćete da je tada bilo malo "opinion maker"-a i dovoljno "opinion taker"-a.
U međuvremenu se situacija dosta promenila jer se nekoliko stotina, ako ne i hiljada, iskustava skupilo, pa je samim tim i margina tolerancije na odstupanje postala sve manja. Ako tome dodamo i komponentu uvećane kompleksnosti iskustava ("Conwey's law"), situacija je još komplikovanija.
Odnosno, da skratim: 100 ljudi, 1000 mišljenja jer je svako iskustvo po sebi posebno.
Svima, koji ste se prijavili, želim da vas izvuku u maju i da stignete na red za vize!
|
To je zato sto
nema dobitnika ali se ne zali pogledati realnost. Pratim forum godinama i bilo je po 25 izvucenih a registrovanih pre 1.5. te godine. Ja kad kazem da sada svako igra da je u porastu masovan broj igraca sa prvim pokusajem i da su sanse nikakve meni kazu nije tako pogledaj zvanican podatak koliko igra. Ne teba meni niko reci jer ja znam po svojoj okolini sada ko igra a kako je bilo pre 10god. Verujte u zvanicne podatke i citajte frustirane pokusaje ovde sta da vam kazem jer sanse nisu vise ni 2% sa sve vecim brojem igraca.