Primjetio sam da su cijene nekretnina u Texasu nesto jeftinije nego u ostalim drzavama. Neki od razloga su sto Texas kao drugi nejveci state ima dosta zemlje, dosta je jeftinije da se izgradi kuca, istorijski gledano nije bilo velike potraznje za nekretninama u Teksasu kao npr. u drugim drzavama.
Sto se Housotn-a tice, jako veliki grad, koji skoro da nema javnog prevoza. Za sve ce vam trebati auto. Zbog ovoga bih vam preporucio da mjesto gdje planirate da zivite izaberete nakon sto ste nasli posao. Dobra stvar je sto stalno grade nove puteve i prosiruju postojece.
Neko je spomenuo ovde The Woodlands, ja nisam bio tamo, ali sam cuo dobre stvari o tom predgradju.
Predgradje koje se meni svidjelo je SugarLand. Ima super javne skole, jako je sigurno za zivot i svakako bi ga preporucio ljudima koji dolaze sa djecom.
Takodjer Katy i Cinco Ranch su predgradja koja imaju super skole, nalaze se zapadno od Houston-a, i tu uglavnom zive oni koji su u naftnoj industriji. Autoput 10 povezuje ova predgradja sa centrom Houston-a. Ovaj autoput je dosta zakrcen i ako radite u centru, provodit cete dosta vremena u autu.
Javite se ako imate nekih pitanja.
26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom
29.5.2008 - dobili su moju kovertu
04.2.2009 - stigla druga koverta
19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled
26.2.2009 - AOS stigao
13.3.2009 - zakazan intervju
17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio