Tema: Dv 2020
View Single Post
Staro 26.01.2019, 20:58
Lazar90's Avatar
Lazar90 Lazar90 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.01.2019
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik aleksandarzz Prikaz poruke
Niko ne objavjuje ceo broj iz bezbednosnih razloga. Isto kao sto ne objavljujes javno ni JMBG. Bulletin je bitan samo onima koji su izvuceni. Objavljuje se do kog rednog broja ce dobitnici biti pozivani na razgovor. Tako mozes da prognoziras kad ce biti tvoj red.
Pre svega Hvala na odgovorima, znam da je Bulletin bitan samo izvučenima ali bih voleo da znam kako funkcioniše
Ako sam dobro razumeo, neko bude izvučen pod brojem npr. 85.765 i zato što dele ukupno oko 50.000 viza(tako nešto jelte), taj neko može da pošalje DS 260 ali baš nije realno da će dobiti i intervju kao neko ko je izvučen pod brojem recimo 14.257?

Citat:
Prvobitno poslao korisnik aleksandarzz Prikaz poruke
Svako ko ispunjava uslove moze da posalje prijavu i u nju ukljucuje clanove uze porodice. Slao sam prijavu ja, a slala je i moja supruga. Ko god da dobije povlaci onog drugog i decu. Otuda 2x prijava. 3x jos nisam video.
Aha, to mi je u suštini bitno, dakle mogu da se oženim i opet imamo pravo na dve prijave. Mislio sam da samo parovi koji nisu u braku mogu da šalju 2x prijave i hvala na razjašnjenju. Malo me je iskreno bunilo to sa 3x prijave i sl. iz teme DS 2019 koju sam čitao, a evo da i citiram ljude šta su pisali tamo:
poruka #628
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tobi Prikaz poruke
3 PRIJAVE I NECE DA OTVORI! SRCE LUPA KAO LUDO NADAM SE DA CU MOCI KROZ PAR MINUTA
poruka #659
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ddd89 Prikaz poruke
4 prijave, ja HAS NOT BEEN SELECTED. Ostale nisam proverio jos uvek.
pa opet isti gospodin
poruka #694
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ddd89 Prikaz poruke
I ostale 3 prijave corak, znaci 4 prijave nistaaa
ali nisam razmišljao da je možda prijavljivao mamu, tatu, baku, deku..
poruka #628

Citat:
Ajd prvo da te izvuku, pa onda razmisljaj o tome. I ne brini mnogo, nije nepremostiva prepreka.
Naravno da nije, neuporedivo je samo teže i baš zato bih voleo da pročitam nečije iskustvo ko je dobio i otišao i potpuno se sam snašao.
Reply With Quote