View Single Post
Staro 14.03.2019, 03:04
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Petar123 Prikaz poruke
Neko moje misljenje je da mi se sve ovo dogodilo u neko pogresno vreme. Mlad sam imam 22 godine i jos 2 ispita da zavrsim drzavni fakultet (bacene 4 godine zivota). :
Ma nek si ti ziv i zdrav kao prvo. Ne znamo ni sta imamo dok to ne izgubimo. Sansu da se skoro besplatno skolujemo. Ako si tako blizu zavrsetka, ja bi pre na tvom mestu to zavrsila pa onda gledala sta cu i kuda cu. Steta da nakon toliko truda radis poslove za minimalac. Kicma trans. I nemamo zdravlje doveka, a ovde je zdravstvo veoma skupo. Ne znam koliko si dugo bio, kada si se vratio. Ja licno ne bih mogla ovde sama da radim za minimalac. Nema sanse. Nisam dosla ovde sama pa je sve drugacije. BIla sam u Spaniji jedno leto kad sam imala 27 godina, sama. Imala sam ugovoren posao i smestaj. Ali ipak bilo je sve to ok lepo i bajno. Ali jedva sam cekala da se vratim nazad. Bukvalno sam plakala od srece kada smo presli granicu. Nisam bila spremna da sama odlutam u novi zivot negde. Ne brini, ko zna zasto je to dobro. Naicice ti prava prilika.
Reply With Quote