View Single Post
Staro 26.03.2019, 01:22
Lazar90's Avatar
Lazar90 Lazar90 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.01.2019
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
ulazimo u zonu filozofije ali evo moja 2c....

vecina nase generacije koja je prezivela Milosevica tako razmislja idem da mi bude bolje, ako mi i ne bude bar ce mi deca ziveti u normalnom svetu...

ja sam Milosevicevo vreme preziveo relativno lepo jer sam bio mlad i gledao sam da se zezam sa super drustvom sto sam imao i da ga zavalim negde ako se posreci ...

Sada sa nekim 16g iskustvom imigrantskog zivota smatram da svet ide bespovratno u tri lepe u smislu da postaje veoma nestabilan i nepredvidljiv. Ogroman broj pametnih ljudi se muci, a gomila budala zivi lepo iz nevezuse...

Zato sam SADA misljenja da nije vise bitno gde zivis vec kako zivis tamo gde zivis. U tom smislu Srbija ima neke sanse da se poredi sa Amerikom ! Da to je to ludilo o kome pricam jer pre 20g to niko ne bi ni pomislio.

Gledam ove americke prosjake i bednike, nije da ih bas nesto zagledam, ali nemoguce ih je ne sresti ima ih svugde, jesus, mnogi od njih imaju najfinije kvalitete bele, cak angloirske rase, verovatno su dosli u Ameriku jos pre stvaranja Amerike, ali im to nista ne vredi...

Ili reci da ce deca rasti u boljoj sredini, a onda pogledas gomilu prezaduzene americke omladine sa degree/jima bez ikakve nade da ostvare karijeru...

naravoucenije da imam 18 godina u Srbiji sada bih upisao IT i uclanio se u SNS, ako vec nisam guzonjin sin i sve bi bilo OK

Nisu u pitanju samo finansijki uslovi. Ljudi su zbog siromastva postali moralno osakaceni, a kako se to onda oduzilo, to moralno osakacenje je pocelo da izjeda drustvo i to se pretvorilo onda u toksicno drustvo, koje se na dnevnom nivou zagadjuje jos vise od strane politicara preko televizije.
Narod je postao jedna gomila zombija jer je hipnotisan pored TVa u nemoci da izadje u svet ili makar u drustvo jer mu to sve ne dozvoljava ona finansijska situacija sa pocetka price i to je sada jedan zacarani krug.
Konacno, sa sigurnoscu u 2019 godini mogu da kazem da nam spasa nema, toliko smo potonuli da bi izlecenje kompletne nacije bilo predugo, a jedan je zivot.
Na kraju, kada cujem da neko kaze da mu je 2000e plate, ostao bi u Srbiji. Ja npr ne bih! Sta meni znaci 2000e kada su svi oko mene depresivni, utuceni, siromasni na mnogo nacina, ogorceni.
Na zalost nisam nasao jos uvek vej aut, ali cim uspem, a uspecu pa makar i preko lutrije, samo ce biti Adios amigos!
Dv 2023 x 2 preko gola
Dv 2024 x 2 golman skida zicer
Dv 2025 x 2 ...
Reply With Quote