View Single Post
Staro 26.03.2019, 15:37
aleksandarzz aleksandarzz je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.05.2017
US lokacija: Amherst, NY
YU lokacija: Veliko Gradiste, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Nisu u pitanju samo finansijki uslovi. Ljudi su zbog siromastva postali moralno osakaceni, a kako se to onda oduzilo, to moralno osakacenje je pocelo da izjeda drustvo i to se pretvorilo onda u toksicno drustvo, koje se na dnevnom nivou zagadjuje jos vise od strane politicara preko televizije.
Narod je postao jedna gomila zombija jer je hipnotisan pored TVa u nemoci da izadje u svet ili makar u drustvo jer mu to sve ne dozvoljava ona finansijska situacija sa pocetka price i to je sada jedan zacarani krug.
+1
Tek kad se izadje na neko vreme, vidi se koliko su stvari u Srbiji nenormalne. Doktorima se ne nosi kafa ili viski, policajac te kontrolise jer mu je to posao (ako si sumniv), a ne zato sto mu treba 20evra, prekovremeni rad se placa..

Citat:
ne boj se, kad imas 2000evra neces se druziti sa onima koji su utuceni a takvih ima uvek i svugde... Ni u Americi se advokat ne druzi sa magacionerom iz Walmarta !
Ovo si u pravu. Pitanje je koliko je magacioner iz Walmarta utucen. On radi 40 sati nedeljno i od toga moze da zvi normalno, a moze i da trazi bolji ili dodatni posao. Njegov ekvivalent u Srbiji je utucen jer sa svojom platom moze samo da bira da li da plati racune ili kupi matijevic pastetu. Uvek je umoran i nervozan jer radi 55-60 sati nedeljno, pod stalnim pritiskom da ce i bez toga ostati.
Citat:
Meni se isto gadi to sto radi Vucic, a onda cujem da pobedjuje kao niko ko do sada.
Septembra 2000-te, Milosevic je imao skoro 50% glasova. Decembra iste godine je osvojio 12%. Jedina razlika u ta tri meseca je bila sto vise nisu imali moc da pritiskaju i ucenjuju ljude. Sad je situacija jos gora i zato "pobedjuje kao niko do sada". Ne znam dokle ce trajati, a da budem iskren, nije mi vise ni bitno toliko.
Reply With Quote