Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran
ne boj se, kad imas 2000evra neces se druziti sa onima koji su utuceni a takvih ima uvek i svugde... Ni u Americi se advokat ne druzi sa magacionerom iz Walmarta !
ok ja sam davno otisao i naravno da ti bolje znas situaciju, mada je to samo tvoje misljenje. Meni se isto gadi to sto radi Vucic, a onda cujem da pobedjuje kao niko ko do sada.
|
Pokusacu da prokomentarisem vrlo kratko ovaj politicki deo i da tu zavrsimo o politici jer je to nepresusan izvor toksina, ok ?

Dakle Vucic pobedjuje na namestenim izborima izlazuci ljude u javnim/komunalnim preduzecima, drzavnim ustanovama, firmama i td do sada najnverovatnijim pritiscima.
Toliko je sve otislo dodjavola da se pritisci vrse i u privatnim firmama jer znas kako...Mozes da poslujes dok ti to drzava dozvoli, ali ako ti posalju 10 inspekcija danas, ti vise neces moci da poslujes, veruj mi...Pricam naravno o velikim korporacijama, ne o frizerskim salonima sa 5 zaposlenih.
Elem, Vucic je sistem dobio na tacni od Tadica, Tadic od Kostuna i td i sl....dakle svako je sistem preuzeo od prethodnog i unapredio ga sa svojim satelitima, a ovi su ga doveli gotovo do savrsenstva.
Kazem gotovo, jer ce sledeci smradovi koji dodju sasvim sigurno taj sistem uzasa dovesti do totalnog savrsenstva(za njih naravno), a mi cemo ovde postati apsolutni robovi, tako da, da lupim pecat na ovu pricu: Potrebno je ako je moguce naci izlaz iz ove drzave sto pre!
Sto se tice toksicnog drustva. Meni zaista smeta nadrkana kasirka, vozac GSP autobusa koji je isfrustriran platom od 400e i 60h nedeljnog rada pa vozi kao manijak, smetaju mi zombiji na ulici utuceni od bede, smeta mi jer covek nije polarni medved vec bice nauceno da funkcionise u drustvu i svi su jako nadrndani i isfrustirani. Kada si u saobracaju svakodnevno kolima, imas u gradu na 100 predjenih km makar 2 neprijatne situacije, nista ne funkcionise!
Kada odes u katastar nepokretnosti, cekas red 5h kada ne strajkuju naravno, kada dodjes na red, onda ili nekoga podmitis da zavrsis posao oko legalizacije, kuce, placa, stana cega god za par dana ili cekas kao magarac 2 meseca...onda posle 2 meseca dodje resenje pogresno otkucano pa jos cekas...
Smeta mi sto sam imao saobracajnu nesrecu, a sudstvo i tuzilastvo ne radi kako treba, skoro 4 godine se sudim i presudu i to prvostepenu necu moci da dobijem jos nekih bar godinu dana kako kaze advokat, pritom jel trebam da naglasim da je sudija nadrndana do daske, da mi zakazuje rocista na 4 meseca jer je toliko prebukirana da ne mozemo ni da pomislimo na nesto brze...Smeta kada si okruzen takvim ljudima svaki dan
I td i tako blize, ozbiljno sam oduzio post u pokusaju da ti docaram da...jeste u pravu si, kada imas 2000e ti ces ici da pijes kafu sa advokatima, ali sve oko tebe i dalje nece funkcionisati upravo zbog bede i sistema koji ne funkcionise, gde je sve korumpirano i sve ce to da utice na tebe na ovaj ili onaj nacin koliko god ti pio kafu sa onim drugarom advokatom

Naravno, ne krivim ljude, pa evo i ja sam isfrustriran i otud ovakav post