Tema: Dv 2020
View Single Post
Staro 06.05.2019, 23:04
Lazar90's Avatar
Lazar90 Lazar90 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.01.2019
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins Prikaz poruke
^
Upravo. Ljudi su toliko sigurni u dobitak i ne razmisljaju o nicemu drugom pa se duboko razocaraju kad dodju rezultati. Zivot im obuzme lutrija a to ne valja.
Nije da mracim ali ajde da zamislimo kolike su sanse. Dakle bude oko 30k prijava iz Srbije, izvuceno oko 350 godisnje iliti oko 1.17% i da imaginarno zamislimo to je kao da stavite 100 papirica u sesir a na samo jednom pise Vase ime.
Dobitak je na nivou statisticke greske bukvalno od 1.17%. Znam da neke ljude duboko potrese kad vide da nisu izabrani i besni su na svet, ali poenta bi bila da nakon toga nastavite zivotom i radite na drugim stvarima i ne ocekujuci od lutrije mnogo.
Kao sto sam ranije reko: oprezan optimizam uz dozu realnosti.
Srecno svima sutra
1.17 x 2 prijave je oko 2.34%, a ne mora da bude 2.34%, može biti i 2.1%, a isto tako može biti i skoro 3%, nisam siguran od čega tačno zavisi taj procenat, nije ni bitno. Ukapirao sam da može malo da varira gore-dole i to nije zanemarljiva šansa za jednu lutriju koja može život da ti promeni iz korena.
Ja to gledam ovako, devojka i ja možemo biti 1 od 40ak izvučenih i ako mene pitaš, to je lutrija sa ubedljivo najboljom šansom ikada!

Neću ponavljati ono što je rečeno hiljadu puta da ne treba životne nade polagati u ovo, ali ako nekog tresne ova lutrija, SUPER, SJAJNO!

Nego, ja pre svega od srca želim gospođi koja ima dete 6. razred da dobije ove godine jer je dete tako reklo, a deca su zakon!!!

I za odjavu ovog mog posta do rezultata, par zanimljivosti:
Irena Ivić (school bus driver) gospođa koja je spasila ono dete i postala world wide famous je dobila na zelenoj lutriji,
Katarina Radivojević (Zona Zamfirče) je dobila na zelenoj lutriji !

Svi mi koji smo se registrovali na forum zelenalutrija.com (da da i ti PET iako si se reg. samo dan pred izvlačenje) imamo mnogo veće šanse jer ja tako kažem, pa nek nam je sa srećom!
ŽIVELI
Dv 2023 x 2 preko gola
Dv 2024 x 2 golman skida zicer
Dv 2025 x 2 ...
Reply With Quote