Citat:
Prvobitno poslao korisnik teodorinho
Bas mi je krivo zbog tebe, nekako sam se nadala da cemo oboje da dobijemo... (gospodja keva sa sinom 6. razred)
Ja jos nisam uspela da proverim, sajt je mrtav potpuno kod mene. Mada mi se nesto i ne zuri, odlazem razocarenje...
Dodatak: Marko, jesi li ti onaj Marko iz BIH sto se javio na sajtu BritSimona?!
|
Nista, sta je tu je. Vi sada u porodici imate dva ozbiljna znaka:Markovdan i VI razred. Mora biti to to !
Ljudi da prijavim samo.
Devojka i ja 2 x fail
Devojka brata moje devojke i njena sestra 2x fail (ala sam ga zakomplikovao).
Bas je mnogo ljudi omanulo, vi koji niste pogledali jos, predosecam da tu ima dosta dobitnika !!
Mi smo preko mozile gledali, trebalo nam je 3h da pogledamo 4 prijave. 1.000 puta kliknuli refresh page, meni npr. kad sam ukucao confirmation number(to ide prvo) nije htelo da dozvoli last name(polje stajalo sivo) pa smo isli kao forgot pasword i tamo kucali drugi tip podataka: mail, godiste,ime prezime i td.. . i onda smo proverili, isto je bilo za jednu jos devojcicu sto smo proveravali, nije mi bas najjasniji taj "bag" ali hajde da ga podelim sa vama.
Znaci dve smo prijave normalno proverili, a dve smo morali da idemo "forgot password" ili sta god kako bi dosli do nase prijave.
ps Cestitam Marko! Spremaj se !