View Single Post
Staro 26.02.2009, 23:35
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa Prikaz poruke
batice, ti imas ozbiljan problem. zao mi je sto moram to tako direktno da ti kazem, ali tvoj problem je u tvojoj glavi, a ne u tvojoj okolini.
hahaha, odlično kako si ovo utefterio, baš mi se svidja kako si se izrazio!
Ne verujem da je upućena na pravu adresu, doduše...

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa Prikaz poruke
kad budes stigao u NY, i kad budes video da to ipak nije to, ti ces i dalje zeleti da ides u NY....onaj Njujork koji ne postoji, osim u tvojoj glavi.
Odakle tebi ovakva ideja? Da li ti to zato što se tebi nije svideo NY i SAD u globalu (naravno, nećemo ulaziti u to da li je to do snalaženja ili šta već), smatraš da imaš prava da kažeš nekome da ima problem u glavi i da si baš ti taj koji će da mu kaže šta da očekuje u NY? Ne misliš li da je za takav razgovor prikladnija now-usa osoba, a ne ex-usa?

Stvarno si prevršio svaku meru sa omalovažavanjem ljudi, svađalačkim tonom i načinom ophođenja prema ljudima. A našao si (negde) sebi za pravo da takvim tonom govoriš nekome o tome šta da očekuje? Stvarno, u najmanju ruku čudno...

Brate, lupetaš za medalju, moram to da ti kažem... mada sam siguran da te normalni ljudi razumeju baš onako kako treba.

Ja stvarno na osnovu ovakvih tvojih izjava mogu samo opet da te citiram:

Citat:
batice, ti imas ozbiljan problem. zao mi je sto moram to tako direktno da ti kazem, ali tvoj problem je u tvojoj glavi...