View Single Post
Staro 01.03.2009, 10:33
landlord's Avatar
landlord landlord je offline
Amer

Datum prijave: 21.05.2008
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Sarajevo, B&H
Nepromenjeno

Wingreen, sto se tice jezika, ne sekiraj se za djecu.. oni ce to upiti za samo par dana.. Ja imam sestrica koji cini mi se od kako zna za sebe samo gleda cartoon Net. On sada ide u drugi razred osnovne skole.. On umjesto neke nase rijeci upotrebljava rijeci na engleskom.. jer ne zna nasu rijec. A zivi u Bosni.
Sa 5 godina je vec pravio recenice bez greske na engleskom. Tako sto se tice djece.. garantujem vam da njima to nece biti nikakav problem.

Nego, moj savjet je kao sto dreamer rece, da se raspitate mogu li i na koji nacin bake i djedovi da dodju.. pa da Vam oni pomognu sa djecom.. Jos neko se raspitivao za ovu opciju.. cini mi se D$D.. pa ako je nesto saznao da nam pusti info za to...

@stizeljeto ma to za aerodrome ti se cini, jer si sada bila sa suprugom, i vjerovatno je on pratio terminale i sl. Da si bila sama jako lako bi se snasla jer bi morala i potrudila bi se. Ja sam jednom prilikom putovao sa zenom koja je bila sa bebom od 8 mjeseci i isto joj je to bio prvi let avionom... Letila je do Kanade..i bila je sva pogubljena.. ali samo je pratila znakove i bez problema vjerujem zavrsila svoje letove.. Ono sto hocu da kazem jeste da je sve to tako jednostavno, i kad moras da se snadjes snaci ces se.. da ne spominjem sve te ljubazne sluzbenike koji te upucuju.. kad god ih pitas, ili ako ne znas jezik jednostavno im pokazes kartu i oni te upute dalje.
26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom
29.5.2008 - dobili su moju kovertu
04.2.2009 - stigla druga koverta
19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled
26.2.2009 - AOS stigao
13.3.2009 - zakazan intervju
17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio

U Americi od 24.05.2009.
Reply With Quote