Ja ovih dana od Menhetna, do Nutley NJ, stignem kolima za 20 minuta.
Juce je jedan kolega zvao da ne dolazi (pojavili se simptomi), danas drugi. Po mojoj racunici, kada stanari u zgradi saznaju da su dvojica bolesna, svi smo otisli. Paranoja je cudo

By the way, sve je zapocelo od jednog od stanara koji je bio testiran pozitivno i seckao se po zgradi dok god je mogao.
Prijatelj koji zivi u Queens mi rece da je video veeliku prikolicu/hladnjacu, ispred Elmhurst hospital, i da je vec prilicno napunjena lesevima. oko 20-tak dnevno. Ne znam kakva je situacija po ostalim boroughs, ali crno nam/im se pise.
U NJ isto... S tim sto su tamo ludji, pa uredno prave zurke po stanovima. Juce su nahapsili oko 50 ljudi na zurci u nekon stancicu u NJ. Polako postajem siguran da u situacijama poput ove treba pobiti odredjeni broj budala, cisto da das sansu normalnima da prezive
U prodavnicama skoro svega. OSIM toalet papira i bilo koje vrste sredstava za dezinfekciju. Cak i onih koji ubijaju samo bakterije. Jbga, polovini njih je virus i bakterija same germ/shit.
Pre neki dan sreo komsiju na parkingu. On pun truck namirnica, a ja izlazim iz kola sa 4 kutije po 100 komada 9mm (Svenson, TX

)
Poceo da mi se smeje i kaze "Zasto ne kupujes zalihe? Sta ces ako se sve zatvori i sve stane?"
Ja mu rekao da ne brine, znam gde ima. Ne javlja mi se vec treci dan.
Iskreno, meni je do sada bilo sasvim OK. Probudim se rano, odem na archery range - nigde nikoga. Uzivam kao covek sat-dva, odem kuci, pokupim juniora, odvezemo se do skate parka - nigde nikoga. On se nauziva sat-dva i onda kuci...
Sad me sje*ase ovi moji bolesni sa posla. Morace da se radi overtime. Znam da ruzno zvuci, ali ja nikad vise para nisam zaradjivao nego sada. Od juce sam poceo da nosim rukavice kad idem u prodavnicu. Po malo iritira, ali sada je brojka u NJ nezavidna, pa su se i sanse da pokupis nesto skocile.
Pazite se, drugari!
24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing
26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama)
28.03.2015. - kupljene karte
24.06.2015. - NYC resident

01.04.2016. - Garden State