View Single Post
Staro 30.03.2020, 15:29
neus neus je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.02.2019
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Crna Gora
Nepromenjeno

Queens je najstrasnije pogodjen. Elmhurst je kasapnica trenutno. Citah prije neki dan da je za noc 50 ljudi umrlo tamo.

Mada te slike sa hladnjacama sam vidio po netu i za neke od njih se tvrdi da su u Brooklynu. Vjv su ih svuda nabavili.

Kod mene na Astoriji se stanje stabilizovalo sto se tice namirnica. Cak smo uspjeli da izvalimo neke Arape koji prodaju maske, sanitizer i rukavice. Sanitizera ima i u Euro-marketu.

Costco se malo isto stabilizovao, ako se ode izjutra, mogu se cak ubosti 2 paketa vode (dozvoljavaju samo 1 paket po brendu, izjutra se mogu uhvatiti i Poland Spring i Kirkland ) Ostale hrane isto ne hvali, toalet papira itd, mada je sve ograniceno na 1 per person.

E sad sto se tice ljudi...mislim da i dalje ne shvataju ni priblizno ozbiljno ovo. Prije 4-5 dana, bio fantastican dan, izasao malo u setnju, produzio do Astoria parka i samo kad sam se primakao sam skrenuo u prvu ulicicu jer je park bio FULIRAN LJUDIMA. Isto tako, Roosvelt mi je blizu, pa prosetam cesto tamo, vec nekoliko noci za redom sam zaticao neke klince kako rostiljaju, zatim porodice kako sjede na plocnik i jedu pizzu ludilo uglavnom.

Vec pune 2 nedelje nisam dupetom mrdnuo van Queensa (dobro ROosvelt je tehnicki Manhattan al ne racunam to ). Busevi su besplatni, ulazi se na zadnja vrata. Medjutim nisam usao ni u jedno sredstvo mass transita ove 2 nedelje. Barem stedim na tim mjesecnim kartama

Ceka nas duuuuuuug period dok se sve ovo bar malo ne normalizuje. Ovdje predvidjaju neki peak za 15-21 dan al nesto sumnjam u to.
DS-260: 15. Nov 2019.
Poslata dokumenta: 15. Nov 2019.
Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020.
Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29
Reply With Quote