View Single Post
Staro 22.04.2020, 21:56
Sims Sims je offline
Drug član

Datum prijave: 14.05.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ALEX2606 Prikaz poruke
Ne znam zasto vi brinete oko toga da li cu ja imati penale naredne godine jer sam se prijavio za stimulus payment; ovo je vanredna situacija oko koje ste svi svesni i naravno da cu pokusati za svoju porodicu da dobijem bilo kakav support...
Naravno da treba pokusati sve za porodicu, ali u okvirima dozvoljenih stvari. Ne mozes tvrditi da neko ima pravo na stimulus check, a dosao je 2020. u USA. To sto si ti odlucio da ipak podneses zahtev iako si video uppzorenja je tvoja stvar. Bilo bi lepo da si i to naveo pa da ljudi znaju, a ne da izostavljas veoma bitne detalje.

Upravo ovakvo razmisljanje mi je dovoljan dokaz da sam ucinila pravu stvar sto sam otisla sa brdovitog Balkana gde ljudi misle da nikakav zakon za njih ne vazi i da se sve moze 'srediti'. Budite srecni sto smo uopste izvuceni i sto smo dobili priliku da dodjemo, radimo i zivimo ovde i to sve na osnovu nekakve tamo lutrije.

Lepo pise da se ne kvalifikujes ako nisi bio u Americi 2019. godine. Ne vidim smisao daljeg polemisanja na ovu temu.
Reply With Quote