Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
Izvinjavam se, možda ste već pisali, ali da li ste pokušavali da zovete telefonom?
Inače baš čudna situacija. Možda je neko iz ambasade greškom aktivirao tu opciju na vašem kejsu da zakažete intervju, a možda su i rešili da nastave sa intervjuima, ali to mi se nikako ne uklapa sa ovom zabranom. U svakom slučaju možemo samo da nagađamo i samo ovi iz ambasade mogu da daju tačnu informaciju.
Ukoliko se odlučite da zovete ambasadu, tražite da vas povežu sa nekim iz konzularnog odeljenja za imigracione vize. Čini mi se da je neko već kačio na forumu direktan broj telefona do tog odeljenja, ali se ne sećam u kojoj temi.
|
Da, ja sam ih pozvala, medjutim zena sa kojom sam razgovarala mi je rekla da ne moze da mi da odgovor i da trenutno nema nikog u ambasadi kome bi mogla da preusmeri poziv jer svi uglavnom rade od kuce i da im posaljem mejl. Rekla sam joj da sam mejl vec poslala ali da nisam dobila odgovor. Porucila mi je samo da budem strpljiva i da ce odgovoriti jer su verovatno u guzvi. Proslo je skoro 10 dana a odgovora jos uvek nema.