View Single Post
Staro 03.03.2009, 18:36
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik steficacvek Prikaz poruke
I mene malo brine to oko viza za rodbinu. Valjda zbog mog loseg iskustva. Ja sam imala takodjer sve "veze sa zemljom" (posao, fakultet, stan, auto ...) i nisam dobila turisticku. Jedan advokat mi je rekao da uoste ne razmisljam o tome, jednostavno sam se njima uklopila kao neko ko treba dobiti vizu... Zbog toga imam paranoje i oko ovog intervjua, ali dobro ...
Vidis, sad kad razmislim moze da bude i do onog ko salje za vizu.... kum mi kaze juce da njegova koleginica ima sestru bliznakinju koja zivi na Beverly Hills, however nju su odbili za vizu... E sad, njegova koleginica ima dobor posao i svoj stan tamo, ali joj je sestra izgleda ovde imala period "bez statusa" izmedju isteka vize i udaje i dobijanja Zelene... znas kako to onda ide - ako joj je sestra bila ovde bez papira jedno vreme, sta ce onda ovu da spreci da uradi isto... i to ti je nekakva njihova logika... uvek ima nesto. E sad, ko ima visak novca, moze da uplati fee i da sazna do detalja koji su im razlozi odbijanja. Licno, ja bih to uradila... cisto da saznam o cemu se radi pa da imam u vidu za sledeci put... moji su svi dobili vize na tri godine, nadam se da ce tako i da se nastavi. Bas bi mi tesko palo da nekog odbiju... pogotovo drustvo u avgustu vec sam pocela da pravim nevidjene planove hihihihi ono kao - reunion, pa za 15 godina da prepricavamo deci koliko smo ludi bili
Reply With Quote