Tema: Dv-2022
View Single Post
Staro 24.10.2020, 15:18
Димитрије Димитрије je offline
Drug član

Datum prijave: 11.04.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vladimir95 Prikaz poruke
skorije se uspesno prijavio za dv2022, prosle godine uspesno za prvu prijavu tj. Dv2021 a sve to zahvaljujuci ovom forumu jer da ga pre te prve prijave nisam visemesecno detaljno iscitao, tesko da bi bilo uspesne i te prve prijave iako na prvi pogled deluje lako ali zbog zahteva za profi fotografijom, nije bas lako.

Zelim svima koji zele da se prijave pre svega puno srece jer ko zna mozda neko i dobije iz prve a neko iz 20-te, meni je tek drugo apliciranje

I naravno -wish me luck
мислим да што се тиче фотографије они траже да изгледа добро, да је резолуција од 600х600 до 1200х1200 пиксела, изгледа као на примерина и да нема едитовања.
а што се тиче оних милиметара и инча, мислим да су то све отприлике ставили-односно само наговештавају како би слика тиме требала да изгледа.
проблем није одрадити слику, али како знати да онај који аплицира није одма одбијен због слике, а добије потврду да је прошао.
неко каже да то није могуће да ако сте добили податке, сигурно сте прошли и слика је добра, тј. да је систем прихватио слику као валидну.
неко каже да не можемо знати.
е сад шта је истина око слике... али мислим да ако се задовољи то просто што траже да је све ок.
Reply With Quote