Eh ljudi moji dragi sta sve lova pravi svi ste se uhvatili za osiguranje dal da se porodi u USA il ne a niko ne pominje u stvari pravu situaciju u kom se nalazi majka i kakve sve komplikacije mogu da se naprave.
1. Zena je u ozbiljnom trudnoci kao sto navela ulazi u osmi mesec ako me dobro memorija drzi.
2. Koja bi avio kompanija ce da primi zenu u tom stanju.
3. Spominje da ima rodjake koji ce da ih prime u pocetku sve je to lepo al u ogromnom upitniku kako ce sve se desavati otom potom videce sami oni pogotovo sad kakva je trenutno stanje bog da nas cuva sve a ne pa za pocetnike koji treba tek da se ukuce u USA.
Moj savet ti je Orhideja da se porodis ti u Srbiju a tek onda pred isteka vize da sve vas odete u Usa podnsete svu potrebnu dokumentaciju da bi i beba dobila green card i da ne napustate Ameriku sve dok ne dobijete papire za vas i bebu. Tek onda ce da razmisljate dal ce da zivite u Srbiju il Ameriku pravite razne kombinacije.
Ovo ti pricam posto imam poznanike koji su bili iz generacije DV-2019 porodila se majka u Skoplje i onda svi otisli za Ameriku podneli zahtev za bebu i mislili da ce sve da ide glatko al znamo sta uradi sva ova zabrana Trampova oko imigracije a dodatno i korona i do dan danas nisu dobili green cartu za bebu. Dobili su ono prvicno da im je primljen zahtev a green card nigde. Ma svugda su se obracali bukvalno svuda i sad ne mogu da naprave ulaz sa bebom posto su pre toga napustili zemlju.
Pozdrav i cuvajte se posto zdravlje na prvo mesto pa onda sve ostalo ce da bude ok ako se dobro postapi.
|