View Single Post
Staro 23.02.2021, 15:42
Aleksandar381 Aleksandar381 je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995 Prikaz poruke
Interesantno da su mnogi advokati ovo odradili "besplatno" tj. nisu naplaćivali, dok je npr sveti Curtis Morrison uzeo milione i milione A realno Kuck je doktor za njega

Ali dobro se kaže kod nas "Dok jednom ne smrkne, drugome ne svane ".
Mislim da gresis i pokusacu da objasnim zasto, ne znam da li si pratio sudjenja (slusao live svako sudjenje od pocetka) i citao svu dokumentaciju od pocetka, ali ne bi rekao da jesi.

Prvo: Svako od grupe advokata je imao svoj deo. Zahvaljujuci Kurtisu i Rafaelu tacnije njihovim argumentima je otkriveno i dokazano zasto je blokiran ceo proces i opet zahvaljujuci njihovim argumentima a ne Kuk-ovim i Ailinim je nastavljan proces u septembru. A to ti pise i u presudi od septembra.
Opet Kurtis i Rafa su radili za pare i stite interese svojih klijenata.( sto se i ocekuje od njih)

Drugo: Zahvaljujuci Kuk-u je sertifikovana klasa i drugi su dobili priliku da im se izda viza (i treba, podrzavam u potpunosti), ali tek kasnije posto nije Mehta to hteo u pocetku.

Trece: AILIN deo je ODBACEN u prvoj presudi! i jos je na apelacionom na pauzi.

Cetvrto: Opet zahvaljujuci Rafaelovoj i Kurtisovoj ideji i argumentima koji su dati na samom kraju sudjenja od pre nekih tri nedelje imamo ovakvu presudu za rezervaciju validnosti viza, ko je slusao sudjenje(live a ne skraceno izdanje na twiteru ili kod simona) zna o cemu pricam. Posle tog sudjenja su svi su ih napali zbog te ideje, samo sto ih nisu obesili. A sad svi skacu od srece zbog toga.

Peto: Ako si ispratio sudjenja za druge vrste viza video bi da je Kuk dosta para uzeo tamo, a sve je nekako povezivao sa DV.
Sve u svemu nista ovo nije dzabe. Kuk je i sam rekao mene nemoj da zovete kad se zavrsi sudjenje ako imate neki problem, ja vas NE zastupam, ako imate problem zovite me i naplaticu vam po cenovniku i onda mozemo da pricamo.

Sesto: Kuk je izuzetan advokat i profesor i to ce se videti vrlo brzo u Anunciato slučaju, gde je uradio mnogo bolji posao od Kurtisa u odnosu na Yang slucaj.

Sedmo: SVI SU IZUZETNI ADVOKATI, I DA NISU RADILI ZAJEDNO TESKO DA BI USPELI

Treba biti nepristrasan, to sto je neko naplatio a neko radio "dzabe" ne znaci nista.

I na kraju da ja sam jedna od tih "budala" koja je ucestvala u ovome od pocetka, unajmio Kurtisa i Rafu, dao 9 meseci zivota, posvetio 100% svog vremena ovome, slusao svako Bozije sudjenje uzivo, procitao svaku stranicu sudske dokumentacije, a za cuveno sudjenje i dostavio jedan od sitan "izvestaj" za koje me je Kurtis pitao i potom ga je prosledio Kuk-u jer je takav bio njihov dogovor, ko koji deo radi, i koji je Kuk kasnije izneo na sudu.

To septembarsko sudjenje je bila prava TIMSKA IGRA SVIH advokata. Zato je i bila takva presuda.

I sa punim pravom mogu da kazem da su svi doktori, nema boljeg ili losijeg.
Reply With Quote